Eventcase: bedrijfsfeest Carhartt

Carhartt

Het kledingbedrijf Carhartt vierde haar bedrijfsfeest in De Hallen Studio’s Amsterdam. Niet alleen om gezellig samen te komen, maar ook om haar medewerkers te bedanken voor hun inzet de afgelopen twee jaar.

Kledingmerk Carhartt is de afgelopen tijd behoorlijk gegroeid, en zo ook het personeel dat zij in dienst hebben. Omdat er de afgelopen twee jaar veelal vanuit huis is gewerkt, organiseerden zij een bedrijfsfeest voor het personeel. Om gezellig te borrelen en dansen, elkaar beter te leren kennen, en de medewerkers te bedanken. Omdat het na twee jaar eindelijk weer kon!

Carhartt bedrijfsfeest

Kitchen Creative Catering

De aanvraag voor dit evenement kwam bij ons binnen via Kitchen Creative catering; een van onze vaste catering partners. Tijdens dit evenement werden de gasten ontvangen met heerlijke cocktails en amuses voordat zij een walking dinner geserveerd kregen. De chef van Kitchen Creative heeft een geweldig menu samengesteld, wat niet alleen lekker goed smaakte, maar ook prachtig opgemaakt was.

Carhartt bedrijfsfeest

De Hallen Studio’s als decor

Voor dit evenement zijn zowel de Foyer als Studio 2 in gebruik genomen. Wij ontvingen de gasten in de Foyer met een welkomstdrankje en live muziek van een akoestisch duo. Daarna brachten wij ze naar Studio 2 voor het walking dinner en de aansluitende borrel. Door middel van gordijnen werd Studio 2 deels opgesplitst om de ruimte intiemer te maken. De barren werden feestlijk aangekleed, met veel kleur in combinatie met groendecoratie. Een mix van hoge en lage zitjes creëerde een speelse look & feel. Voor de DJ plaatsten wij een verhoogd podium met DJ-booth. En om de zaal te personaliseren, kozen wij de huiskleuren van het bedrijf om de zaal uit te lichten, en projecteerden wij het logo op de witte wand.

Carhartt bedrijfsfeest

Meer lezen over bedrijfsfeesten in De Hallen Studio’s? Lees dan ook de artikelen over het bedrijfsfeest met cabaret van Baker McKenzie of het glow in the dark personeelsfeest van Cushman & Wakefield. 

Direct contact opnemen om de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest te bespreken? Dit kan via het contactformulier, of door te bellen naar 020 820 820 6. 

Deel dit bericht:

Inhoud

Bekijk meer...

Contact

Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam
+31 (0) 20 820 82 06
info@dehallenstudios.nl

Ons nieuws in je mailbox
nl_NLDutch